Ving släpper upp nästa vinterns resor till försäljning

Lagom till julhelgerna släpper Ving de flesta av nästa vinters resor till försäljning. Nu finns resorna bokningsbara på Ving.se, bland dem Vings direktflyg från Jönköping Airport till Gran Canaria som får en förlängd säsong med en extra avgång i april 2019.

– En av de största bokningsperioderna av resor är i januari och vi vet av erfarenhet att många använder ledigheten under julhelgerna till att planera kommande semesterresor, det är då man hinner prata ihop sig med sitt ressällskap i lugn och ro, säger Magdalena Öhrn, informationschef Ving.

Gran Canaria är Vings största och mest populära resmål vintertid och lockar många semestrande svenskar som uppskattar klimatet, den spanska maten och kulturen.

– Det är fantastiskt glädjande att fler och fler människor i vår region upptäckt hur smidigt det är att flyga från en regional flygplats och att Ving väljer att satsa ytterligare på flyg ifrån Jönköping, säger Rony Forsberg, VD på Jönköping Airport.

Vings populära koncepthotell Sunwing Family Resort, Family Garden och Sunprime Hotels är även de släppta till försäljning. Övriga hotell och resmål släpps upp så snart de är klara.

– Det är en tydlig trend att allt fler av våra resenärer väljer något av våra hotellkoncept som är unika för Ving och särskiljer oss från våra konkurrenter. Det är också våra koncepthotell som bokas allra tidigast eftersom man vill försäkra sig om att få precis den semester man önskar, fortsätter Magdalena Öhrn.


För ytterligare information, kontakta:

Magdalena Öhrn, informationschef Ving, magdalena.ohrn@ving.se, tel. 0709-513075
Rony Forsberg, VD Jönköping Airport, rony@jkgairport.se, tel. 036-311201

Amadores-stranden. Foto: Karin Finér